Oni Sushi Restaurant
89 recenzji
Menu
Przystawki
Warzywa w tempurze
batat, cukinia, szparag i papryka w tempurze podawane z sosem ponzu mayo
Oni IV 40 szt.
futomak z krewetkami w tempurze, rzepa marynowana, ogórek i spicy mayo 6 szt. futomak z łososiem i awokado 6 szt. futomak z tykwa marynowana, rzepa marynowana, ogórek 6 szt. uramak z pastą z białych ryb 8 szt. hosomak z tykwą 6 szt. hosomak z paluszkiem krabowym 6 szt. nigiri z tuńczykiem 2 szt.
Oni tatar z tuńczyka
tatar z tuńczyka w naszym wydaniu z dodatkiem edamame, marynowanych grzybów shitake i awokado
Miseczka tatara z tuńczyka 180g
tatar z tuńczyka z dodatkiem sosu sojowego, oleju sezamowego, sosu kimchi i szczypiorku
Miseczka tatara z łososia 180g
tatar z łososia z dodatkiem pora, żółtka, sosu sojowego oraz srirachy
Tatar z tuńczyka z ogórkiem
Tatar z łososia z ogórkiem
Tatar z tuńczyka z warzywami
Przekąski
Dragon roll
krewetka w tempurze z warzywami w środku, obłożony węgorzem, polany sosem kabayaki i posypany sezamem
Batat roll
frytki z batatów w środku, obłożony awokado, wasabi mayo, chips prażonego czosnku
Oni vege roll
sashimi roll z jalapeńo w tempurze, szparagiem, mango, awokado i dressingiem z żółtej rzepy, polany sosem tonkatsu i posypany prażonymi nasionami
Caterpillar roll 4 szt.
pieczony na słodko węgorz w środku, obłożony surowym łososiem i awokado, polany sosem kabayaki i posypany sezamem
Tiger roll
krewetka w tempurze w środku z warzywami i opalanym łososiem na zewnątrz, polany sosem kabayaki i posypany sezamem
Rainbow roll
krewetka w tempurze z mango w środku, obłożony marynowanym łososiem gravax, sos sriracha i koperek
Tofu tonkatsu roll
sashimi roll z marynowanym tofu, szparagami, awokado, mango, polany sosem tonkatsu
Asparagus roll
szparag w tempurze w środku, obłożony awokado i dressingiem z żółtej rzepy, posypany togarashii prażonymi nasionami
Dania główne
Panko maguro
warzywa w płatku ryżowym smażone w panko, z siekanym tatarem z tuńczyka na zewnątrz ze szczypiorkiem
Unagi tempura
sashimi roll z węgorzem, krewetką w tempurze, sosem sriracha, tykwą, mango i awokado, polany sosem kabayaki i posypany prażonymi nasionami
Dragon roll
krewetka w tempurze z warzywami w środku, obłożony węgorzem, polany sosem kabayaki i posypany sezamem
Oni tempura 20 szt.
futomak z krewetkami w tempurze, rzepa marynowana, ogórek i spicy mayo 6 szt. futomak z tatarem z łososia w tempurze 6 szt. uramak z tykwą w tempurze 8 szt.
Red dragon
krewetka w tempurze w środku z warzywami, obłożony tuńczykiem w przyprawie togarashi, skropiony zielonym tabasko
Krewetki gotowane z czarnym tobiko
Łosoś gravlax
Krewetki gotowane
Sałatki
Kimchi
pikantna marynowana kapusta w koreańskim stylu
Sałatka edamame
łuskane edamame z pomidorkami cherry, awokado i sosem na bazie soku z limonki, chilli i kolendry
Sałatka krabowa
z awokado, ogórkiem, rzepą, pieprzem sancho, tobiko i sosem spicy mayo
Sałatka z awokado, chilli i kolendrą
Zupy
Miso
bulion miso shiru z glonami wakame, tofu, łososiem, grzybami shitake i szczypiorkiem
Tom Kha
bulion na bazie pasty Tom Kha z kurczakiem, marchewką, chilli, kolendrą, kiełkami fasoli mung z makaronem ryżowym